1. Lucky Jordan

 

Acht jaar geleden werd Lucky Jordan (52) uitgeroepen tot beste countryzanger van ons land. Met dank aan — onder meer — Elvis Presley. “Hij zit er inderdaad voor veel tussen”, lacht Lucky. “Ik was negen jaar toen ik Presley begon te imiteren. De liefde voor zijn muziek heb ik van thuis uit meegekregen. Mijn moeder was een Elvis-fan en kocht al zijn platen.”

 

Negen jaar is wel heel jong. Hoe moeilijk is het om op die leeftijd gelijkgestemden te vinden? Lucky Jordan: “Moeilijk. (lacht) Ik was een buitenbeentje, maar dat ben ik eigenlijk altijd geweest. Mijn klasgenootjes luisterden vooral naar Michael Jackson en Wham!”

 

Is er een bepaald Elvis-nummer dat de doorslag heeft gegeven? “‘Little Darling’ uit ‘Moody Blue’, het laatste studioalbum dat hij heeft opgenomen. Nadat mijn moeder de lp had gekocht, nam ik hem stiekem mee naar boven om hem te draaien op mijn platenspeler. Dat ene liedje heeft er toen voor gezorgd dat ik me verder ben gaan verdiepen in zijn leven en werk.”

 

2. Kris Robyan

 

Kris is een laatbloeier in de muziek, pas in 2000 ontdekte hij het podium.

Hij blijkt voor het podium geschapen en weet iedereen te vermaken.

 

In de 17 jaar die volgen rijdt hij Belgie, Nederland en zelfs Oostenrijk door om zijn Country line dance repertoire te promoten.

Wat hierna volgt is historie...

 

Door zijn passie voor het genre wil hij de akoestische kant van Country music tonen.

 

Kris is geen Virtuoos, maar een work in progress man.

 

That's Kris Robyan...!!

 

3. Carin Care

 

Country & line dance muziek is mijn favoriete muziek maar de amusementsmuziek is mij ook niet onbekend. 

Door mijn gevarieerd programma kan ik optreden voor jong en oud. Ik ben daarom regelmatig te gast op allerlei feestjes, bals, braderijen, festivals... en ja hoor , ook privé feestjes luister ik graag op met mijn muziek. 

Iedereen kan mij engageren ;-) 

Ook verzorg ik graag optredens in dienstencentra, verzorgingstehuizen of voor anders validen... 

Interesse... neem gerust een kijkje op onze site, veel plezier!

4. Matt Carson

 

Begonnen als slaggitarist backing vocals bij the Young Birds.

Dan gitaar backing vocals bij Buckaroo met Lucky Jordan. Dan 8 jaar in usa op ranches gewerkt en in verschillende bands gespeeld en ook als lead singer.

Terug in Belgie samen met Lucky Jordan een paar jaar opgetreden en dan solo begonnen.

5. Dex Dylan

 

Dex Dylan werd geboren op 28 november 1970 in Sint – Amandsberg, Gent en is wonende te Balegem.
Op zijn 9e jaar kreeg hij de muziekkriebels al te pakken en begon hij met muziekscholing waar hij notenleer en piano volgde. Gedurende 7 jaar kon hij zich in kennis stellen met de muziek en de belangrijkste details in zich opnemen. Maar daar bleef het niet bij. Zijn carrière moest als het ware nog maar beginnen.
Na een rustpauze begon de muziek alsmaar meer in de genen te zitten en nam hij deel aan karaoké’s en soundmix waarin hij verder groeide tot een volwaardige zanger. Om zijn kwaliteiten te verbeteren en uit te breiden legde hij contacten met orkesten en deed hij verschillende optredens onder meer in het buitenland. Nederland en Duitsland waren daarbij niet af te slaan. Daar kon hij even nippen om mee te doen voor de televisie alsook het vergezellen van het orkest J E Band waar hij ongeveer 4 jaar samen rond toerde. Daarnaast heeft hij als duo een vijftal jaar alle casino’s en hotels aan de kust, onder meer King Hotel te Blankenberge en Palace Hotel in Oostende, veroverd met zijn aparte warme stem.
In 2007 is Dex Dylan gestart met een losse samenwerking met Xeado een showband uit Lochristi. Al gauw bleek dat dit vlot ging en hij daar zijn plaats had gevonden waardoor hij tot 2013 als vaste zanger terecht kwam bij de band.
Ook heeft Dex de gelegenheid gekregen om te kunnen samenwerken met verschillende artiesten zoals Yves Severs, Paul Severs, Guy Swinnen, Lindsey, …
Dex bouwt sinds een 3-tal jaren een solo-carriere uit waarbij er reeds 2 singles(Houden van,Samen)uitkwamen en een graag geziene gast is op tal van evenementen.Iedere keer een feestje bouwen is voor hem een must.
Recent heeft Dex zich gericht op het Country-genre waarin hij zich helemaal thuis voelt.Bij het samenstellen van zijn repetoire probeert hij er een gezonde variatie van dansnummers en luisterliedjes te brengen zodat iedereen kan genieten.

6. Country Duo Highway

 

Country Duo Highway is een countryband met  passie voor muziek.

De band bestaat uit twee leden.

Rudy, een ervaren toetsenman en zanger die al vele jaren meedraait in het countrygebeuren en Linda, zangeres, die sinds 2014 samen met Rudy het countrycircuit is ingestapt.

Ze heeft al vele jaren ervaring op het podium als frontzangeres en backingvocal in verschillende coverbands.

Samen vormen ze Country Duo "Highway", met veel enthousiasme en liefde voor muziek.

Ze kunnen ook geboekt worden als allround artiesten.

7. Elke Vandebroek

 

Wat een korte voorstelling betreft...

 

Elke is de zangeres van het populaire countryduo Jack-and the jillaroo, maar doet ook solo optredens.
Ze heeft veel ervaring en is oorspronkelijk begonnen in het allround genre.
Maar haar hart lag steeds bij country en daar gaat ze nu al enkele jaren ten volle voor.
Ze speelt graag in op het publiek en blijft up-to-date met de nieuwste linedance nummers.