deejay Jukebox Junkie

Naam:              Jan Wobbes

DJ naam:          deejay Jukebox Junkie            

Sinds:               1998

Email:               deejay@jukeboxjunkie.nl

 

Naast linedance instructeur (en –beoefenaar) ook Linedance DJ sinds 1998. Allround DJ, bekend met Country en niet-Country dansen en muziek.

Heb gedraaid op Western Experience in de Brabanthallen in Den Bosch en ook op het spin-off evenement van Western Experience Scheveningen.

En verder samen met Yvonne Smeets bijvoorbeeld in Zeewolde of andere plaatsen. Verder solo ingehuurd door een groot aantal clubs veelal in het midden van het land. En heb vooral ook gedraaid op eigen evenementen.

Website: https://www.jukeboxjunkie.nl

dj Yvonne

Music was her first love and it will be her last. Het dansen is haar met de paplepel ingegoten.

Geen enkele dansstijl is haar onbekend. Als deejay is zij van alle markten thuis. Met haar stralende persoonlijkheid en passie voor muziek, maakt zij ieder feest uniek.

Als dj: powered by and specialized in country music in her heart and soul!

In 1997 startte Yvonne als linedance dj bij de Common Country Dancers.

In 2005 startte Yvonne haar eigen linedance club Fit in Line. In combinatie met Team Dance Sensation het demonstratieteam van Fit in line geleid door Yvonne, is Fit in Line een welbekende naam in de Nederlandse linedance wereld. (Met een kast vol bekers, optreden met Jody Bernal en regelmatig dans choreografieën uitgevoerd op de live muziek van veel bekende Nederlandse country bands.)

 

In 2000 werd Yvonne door Bob de Jong ontdekt, haar mentor voor vele jaren in de country wereld, waar zij met plezier voor heeft gewerkt. In 2001 danste zij in de theatershow Country Music Hall of Fame. Sindsdien kom je haar ieder jaar tegen op de Western Experience als o.a. deejay, danser, choreograaf, workshop instructeur.

Binnen haar danscarrière was het de kers op de taart om uitgenodigd te worden door Lowlands Festival 2019 en daar samen met dansmaatje Daan Geelen een linedance workshop te mogen geven. Daarnaast om als eerste jurylid uitgenodigd te worden bij het nieuwe RTL4 programma ‘Grillmasters’ in 2015, presentatie Martijn Krabbé.

 

De laatste jaren is Yvonne steeds vaker gaan samenwerken met deejay Jukebox Junkie: Koninginnedag, Koningsdag, Goud van Oud Party daar begon het allemaal mee en de laatste jaren verzorgen zij samen steeds vaker de muziek op de grotere country (linedance) festivals als een Western Experience.

Yvonnes motto als deejay:

‘Make people happy and create a smile on their face, knowing that everybody has the best time, is her motivation as a deejay and organisator.’

Firestone Country Band

Countryband Firestone is een formatie bestaande uit 8 muzikanten.

Wij spelen een heerlijk repertoire van lekkere Countrymuziek.                             

Met eigen nummers en covers van o.a. Alan Jackson, George Strait, Garth Brooks, Tim McGraw, Luke Bryan…and many more, spelen we met een knipoog naar het era, waar de Countrymuziek opnieuw hoogtij vierde.

We spelen Easy Going Country, met Dansbare Hits, een Vleugje Swing en Touching Ballads. Voor iedereen gewoon lekkere muziek om naar te luisteren, of je nou van Country houdt of niet.

Website: www.firestonecountryband.nl

Kelsey Adams

Deze zangeres is 27 jaar en woont in De Panne, Adinkerke. Ze startte als kind met een klassieke zang en muziekopleiding in Poperinge. Daarna zat ze ook in het Studio 100 kinderkoor en op haar 16 jaar deed ze mee aan Belgium’s Got Talent. Na deze TV- uitzending kreeg ze allerlei aanbiedingen voor duetten, optredens en single opnames. Haar mooiste optreden tot nu toe was in het Kursaal Oostende en haar best presterende single was haar eerste nummer ‘Walking Through the City’.

Radio 2 nodigde haar al meermaals uit voor interviews en ze was ook te gast bij ‘De Zoete Inval’. Ment TV nodigde haar uit voor een tv opname tijdens de uitreiking van de loftrompetten.

Dit was natuurlijk met haar Engelstalige en Nederlandstalige Pop nummers.

 

Sinds 2023 besliste Kelsey om haar Country stem volledig tot zijn recht te laten komen in een nieuw repertoire. Je kan haar dus sinds 2023 aan het werk zien met covers van o.a. Shania Twain, Johnny Cash, Linda Ronstadt, en vele anderen!

Website: https://kelseyadams.be

Ramblin' Boots

De momenteel meest aan de weg timmerende en zeer succesvolle countryband van Europa is Ramblin’ Boots. 

Met prachtige meerstemmigheid, te gekke pedal steel partijen en vingervlugge fiddle-licks brengt Ramblin' Boots de countrymuziek tot leven.

 

De band, gestart begin 2018, is inmiddels zeer geliefd zowel in Nederland als ook internationaal. Vele optredens voor radio en tv maakte dat de band eind vorig jaar werd uitgeroepen tot winnaar in de DCMA categorieën ‘Best New Country band in 2018’ en ‘Best Acoustic Band 2018’. Dat is pas binnenkomen in de country-wereld!

Ieder jaar tourt de band door Europa. De liefde voor countrymuziek wordt verspreid in landen als België, Duitsland, Denemarken, Polen, Noorwegen, Zweden en Litouwen. Een grote wens van elk van de muzikanten van de band wordt werkelijkheid!

In 2019 komt de allergrootste droom uit: de band wordt uitgenodigd in Amerika te spelen. Tweemaal in Myrtle Beach, in het voorprogramma van de Australische band 'The Davisson Brothers' en tweemaal in, jawel, Nashville!

In 2020 brengt de band haar eerste full album uit met puur en alleen originals!

Website: https://www.ramblinboots.nl

Terry White Band

Deze Nederlandse/Belgische formatie staat garant voor een geslaagd evenement.
Country en/of Rock ‘n Roll zal op een unieke wijze ten gehore worden gebracht.

Met deze muziek nemen ze iedereen mee terug naar de tijd, toen muziek nog muziek was. Met nu en dan een stapje naar het heden zullen ook de line dancers hun weg naar de dansvloer weten te vinden.
Met hun swingend repertoire zullen de voetjes van de vloer gaan, en dit afgewisseld met een heerlijke ballad op zijn tijd zal ook de luisteraar niks te kort komen.
Niet alleen in Nederland maar ook Duitsland, Schotland, België, en Spanje hebben ze weten te veroveren met hun unieke sound.
Het debuut van de Terry White Band was in 2010 tijdens het Spikker Country & Western festival van Muziekstad Zevenaar.

Website: https://www.terrywhiteband.nl

Miss Lana

Muziek en zang zitten, dankzij haar ouders en familie, al van kinds af aan in haar bloed… 

Het begon allemaal met zingen in haar slaapkamer, evolueerde naar karaoke en het verzorgen van allerlei allround optredens. Tot ze in 2015 de kans kreeg zichzelf te bewijzen als country / linedance zangeres. 

Sinds het eerste optreden, heeft ze de microbe van het hele country-gebeuren te pakken. Ze geniet zo hard van de sfeer, de dansers en van alle aanwezigen te zien lachen en plezier maken.

Ze ziet haarzelf als een goedlachse, ietwat onzekere persoon op het podium, die toch steeds het beste van zichzelf wil geven. 

En ze hoopt dit dan ook nog jaren te mogen doen, voor en samen met jullie.

Website: https://misslanacountry.jimdofree.com

Wilma Music

Country zangeres Wilma van de Bunt   
Geboren in Nederland maar woont en werkt al sinds 2004 in België/ West- Vlaanderen.

Ze heeft in Nederland en België vanaf haar 19e altijd met hart en ziel in country bands
gezongen én gespeeld (slaggitaar):

Something Else (NL)
Crossroads (NL)
Roadliner (BE)

Heeft samen met haar vriendin Elke Vandebroek ruim 13 jaar de backing vocals
verzorgd tijdens de concerten van de zanger Bandit.
Ook werden zij samen in 2017 gevraagd, door niemand minder dan steel gitarist Jef Marinus,
voor een aantal live shows in samenwerking met de Amerikaanse country zanger Doug Adkins.

In 2017 startte ze met Elke en Danny het, later veel gevraagde, country trio Jack-& the Jillaroos

In 2019 schreef Wilma haar eerste eigen song “Kiss me slow” (uitvoering J&J)
en daarmee bereikte ze een live moment op de nationale radio 2 in de show Bene Bene.
De gelijknamige line-dance: “Kiss me slow”, geschreven door Daisy Simons,
werd ondertussen meer dan 11.000 x bekeken op YouTube!!
https://youtu.be/ubUgJDV1AE0

Haar 2e nieuwe song: “Memories won’t die” zal ze zeker laten horen in Middelkerke!
Ze brengt ook een heerlijke mix van vooral line-dance nummers,
haar 2 eigen songs en als laatste een eerbetoon aan de Amerikaanse country zangeres Brandy Clark

Tin Wheel

Tin Wheel is een bekende band in de belgische country scène, indien je nog niet de kans hebt gehad om ons live aan het werk gehoord te hebben, dan moet je dat zeker eens op de top van uw prioriteitenlijst zetten.
Belangrijk om te weten voor de echte muziekliefhebber, we spelen 100% live. Geen pc tracks, geen mp3 tracks, geen nagesynchroniseerde cd’s, geen nep solo’s die worden gespeeld in een studio door iemand anders en dan gefaked op het podium, geen playback, geen karaoke. Je ziet en hoort alleen het echte werk.
Wat kan je verwachten.
Zoals u al kunt zien in de naam, Tin Wheel is gespecialiseerd in de country muziek. Gaande van bluegrass tot tex-mex naar country rock, van country klassiekers tot moderne country.
Onze playlist past op vele evenementen. Van een linedance club avond, een bruiloft in country stijl, een barbecue, een festival, … Tin Wheel is de band die u wilt om je te entertainen.

Website: http://www.tinwheel.be